تبلیغات X
سفارش بک لینک
آموزش ارز دیجیتال
ابزار تادیومی
خرید بک لینک قوی
صرافی ارز دیجیتال
خرید تتر
خدمات سئو سایت
چاپ ساک دستی پارچه ای
چاپخانه قزوین
استارتاپ
آموزش خلبانی a>
طراحی سایت در قزوین
چاپ ماهان
هوش مصنوعی فارسی
راه اندازی طلافروشی
کرگیر
کرگیری
کرگیر




دریافت کدهای جاوا برای وبلاگ شما
شغل اکثریت مردم روستا

شغل اکثریت مردم روستا
شغل اکثر مردم روستایفریازان کشاورزی  ودامداری است. مردم روستامحصولاتی از قبیل کندم، جو، لوبیا ، سیب زمینی ، کوجه ودر چند سال اخیر سیر کاریدر روستا رونق خوب
قالب وبلاگ

شغل اکثر مردم روستای فریازان کشاورزی  ودامداری است. مردم روستا محصولاتی از قبیل کندم، جو، لوبیا ، سیب زمینی ، کوجه ودر چند سال اخیر سیر کاری در روستا رونق خوبی پیدا کرده است ومردم بیشتر به سیر کاری روی آورده اند. که این محصول خواص دارویی زیادی را دارد ماند:

سير اثر نيكويي در ضد عفوني كردن معده دارد، ولي نبايد آن را زياد مصرف كرد.

سير، رسوبات خون را حل مي كند. از اين رو مصرف سير به كساني كه درد مفاصل دارند، نقرس گرفته اند و يا به رماتيسم مبتلا شده اند توصيه مي شود. سير ادرار را زياد مي كند و فشار خون را پايين مي آورد.
سير، بهترين درمان براي فراموشي و نسيان است، خوردن سير كدورت ذهن را از بين مي برد.
سير، بهترين تقويت كننده پياز مغز است و روي مغز تأثير نيكو دارد. خوردن سير عضلات قلب را به نشاط مي آورد و به وسيله اين گردش خون منظم مي شود. مصرف سير مجاري تنفس وخون را پاك مي كند و به اين وسيله از تنگي نفس مي كاهد.
سير برخي از انواع سل ريوي را معالجه مي كند به خصوص وقتي كه با شير ممزوج باشد. سير، براي معالجه اسهال و برونشيت و سردرد و زكام مزمن و ضعف حافظه و سرگيجه سودمند است.
سير در برابر امراض بسياري مانند تب، مقاوم است. سير، پوست بدن را خوشرنگ و گونه ها را سرخ و روده ها را از عفونت ها پاك مي كند ( به خصوص در اطفال) و با اين خاصيت انسان را در مقابل بيماري تيفوئيد و ديفتري محافظت مي كند.
سير، سنگ كليه را از بين مي برد و كرم هاي نازك شكم اطفال را نابود مي كند.
سير، فلج و رعشه را معالجه مي كند و در مورد مالاريا و بي خوابي خيلي مفيد است.

ولی در کل باید بگویم که گندوم وجو بیشتر کشت می شود.بر خی از کشاورزان روستا توانسته اند برق را جانشین موتور هایی کنند که با سروصدای زیاد توسط آنها آب را از چاه بیرون میکشیدند و گشت زمین های خود را به صورت آبیاری بارانی آب بدهند.در حال حاضر بیشتر خانواده ها در کنار کشاورزی به گاوداری  وگوسفند داری(به صورت سنتی در حیاط منزل) می پردازند که درآمد کوچکی از فروش شیر وگوشت آنها بدست می آورند.

اکثر کشورزان روستا در میان زمین های کشاورزی خود درخت های گردو ،سیب ، البالو ،هلو وشلیل نیز دارند ونیز باغ های انگور در این روستا زیاد می باشد که بخشی از انگور این باغ ها را می فروشند. 


کشاورزی در فرهنگ اهل بیت

کشاورزی در فرهنگ اهل بیت(ع) از اهمیت بسیار بر خور دار است. این کار نه تنها در کلمات آن بزرگان مورد بیشترین تاکید قرارگرفته، بلکه اکثر پیامبران الهی، پیشوایان معصوم و بندگان صالح عملا به این کار پرداخته و به آن افتخار کرده اند. آن بزرگان کشاورزان را انسانهایی ارزشمند، متوکل، نیکوکار، صاحب پاک ترین و حلال ترین شغل ها و سودمند به حال جامعه معرفی کرده،در جهان آخرت، صاحب بهترین مقامات دانسته اند. اهمیت و ارزش دادن به کشاورزی در فرهنگ غنی اسلام تا آنجا پیش رفته که ذات مقدس باری تعالی در قرآن خودش را کشاورز معرفی کرده، خطاب به مردم می فرماید: «افرایتم ما تحرثون. ء انتم تزرعونه ام نحن الزارعون » آیا ندیدید تخمی را که در زمین می کارید؟ آیا شما کشاورزید یاما؟ آری، کشاورز حقیقی منم!


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:
[ 1391/11/14 ] [ 03:48 ] [ حسین عبدالمالکی(محمدی) ] [ ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

فریازان از روستاهای شهرستان تویسرکان و جرء استان همدان می باشد. فریازان چند قسمت میشه که: 1.ورودی روستا تا اول پل که قدیمی تر ها بهش علی آباد فریازان هم میگفتن .به این دلیل بهش علی آباد میگفتن که اولین کسی که در این قسمت از روستا خونه درست کرده زنده یاد علی پایروند ( علی شیخالی) بوده 2.درقلا حسن . که در نزدیگی خونه های اونجا تپه ای با قدمت بالا وجود داره که اسمش ........ 3.محله ای بالا. که شامل خانه های که در اطراف مسجد روستا و خیابانی که به طرف محمود آباد میره میشه. 4.محله پاین. به خانه های واقع شده درکوچه ای که ازمسجد به طرف باغ های روستا کشیده شده و در قدیم قسمت پاین روستا محصوب می شده است محله پایین نام گرفته است.